Pamiętaj, że po zmianie nazwy użytkownika należy ponownie załadować wszystkie strony
Pamiętaj, że Twoi znajomi zostaną o tym powiadomieni
Usunięcie profilu jest trwałe. Gdy o to poprosisz, wszystkie Twoje dane zostaną usunięte i nie będzie już odwrotu. Czy na pewno chcesz usunąć swój profil?